dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Efter 43 år i bankverdenen er Karsten Nielsen klar til at prøve noget nyt. Sidste gang han tog et stort nyt skridt var, da han flyttede til Læsø. Dengang var Læsøboerne den ubekendte for mig - denne gang er det bare jobbet, der er den ubekendte.
Efter 43 år i bankverdenen er Karsten Nielsen klar til at prøve noget nyt. Sidste gang han tog et stort nyt skridt var, da han flyttede til Læsø. "Dengang var Læsøboerne den ubekendte for mig - denne gang er det bare jobbet, der er den ubekendte."
Foto: Hans Ravn / Ritzau Foto

Fra bankdirektør til borgmester: Selvfølgelig har jeg kriller i maven

Fra bankdirektør til borgmester: Selvfølgelig har jeg kriller i maven

Dansk Folkepartis første borgmester har arbejdet i en bank hele sit liv, men nu skal bankdirektøren være borgmester på øen, som han flyttede til for 25 siden. Men inden det kunne ske, måtte han først klippe navlestrengen til sin mor. Kom med bagom Karsten Nielsen, der håber, Læsø kan blive Dansk Folkepartis nye kæledægge.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Karsten Nielsen havde ikke selv tænkt på det. At stille op som borgmesterkandidat. Han havde det godt i sit job som bankdirektør i Nordjyske Bank på Læsø. God løn. Gode kolleger, som han ofte fik en fyraftensøl med, når dagen og vejen skulle vendes. Men så blev han ringet op af Dansk Folkepartis lokalformand på øen, Per Bragt. Partiet og Læsø havde brug for en mand, der kunne lægge to og to sammen og få det til at give fire.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier