Politik fra rødderne

Kommunen kan fremover belønne stofmisbrugere, der følger behandlingen, med gavekort til lokale butikker, til yndlingssupermarkedet eller til en onlineshop.
Kommunen kan fremover belønne stofmisbrugere, der følger behandlingen, med gavekort til lokale butikker, til yndlingssupermarkedet eller til en onlineshop.
Foto: Laura Guldhammer, Ritzau Scanpix

Kommuner: Nye regler om afvænning er stadig ikke klare nok

Socialminister Astrid Krag (S) vil præcisere reglerne for behandlingsgaranti for stofmisbrugere og give lov til at bruge gavekort som gulerod i behandlingen. Kommuner er mere skeptiske.

 gulerod

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) vil med et flertal i Folketinget bag sig i denne uge stramme reglerne for, hvordan og hvornår kommuner skal yde støtte til personer, der er kommet ud i et stofmisbrug.

Men ifølge de kommunale chefer på socialområdet står det ikke klart, hvad der menes med de nye regler i lovforslaget, som ventes vedtaget på torsdag.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57