Politik fra rødderne

Kommission opfordrer også til OPP-kompetencecenter

Produktivitetskommissionen anbefaler at samle erfaringer fra offentlig-privat samarbejde centralt. Men det forslag afviste finansministeren sidste år

 opp

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Produktivitetskommissionen lancerede i går sidste og sjette delanalyse – denne gang med viden og anbefalinger til offentlig-privat samarbejde. Kommissionen peger i analysen blandt andet på, at der bør oprettes et OPP-kompetencecenter, som kan samle viden og yde bistand til myndigheder, der vil give sig i kast med samarbejdsformen.

- Det er klart, at når der er 98 kommuner, der skal gøre erfaring med det her, så synes vi det er værd at anbefale at samle kompetencerne ét sted, så man ikke begår de samme fejltagelser rundt omkring i landet, siger sekretariatschef i Produktivitetskommissionen, Niels Christian Beier, til dk-teknik.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57