Kommunen.dk
MENU
Kulturmødet på Mors bestod i år af mere end 200 debatter, samtaler og kulturelle oplevelser over 48 timer, der løb af stablen 20.-22. august.
Foto: Lars Dahl
Kulturmødet på Mors bestod i år af mere end 200 debatter, samtaler og kulturelle oplevelser over 48 timer, der løb af stablen 20.-22. august. Foto: Lars Dahl

Københavnerne tog til Mars – og Mors

Københavnerne tog til Mars – og Mors

Mere end 200 planlagte debatter, samtaler og kulturelle oplevelser trak for 48 timer 17.000 gæster til Nykøbing Mors til dette års Kulturmøde. Og netop kulturmøder mellem hovedstaden og provinsen var i højsædet, da toppen af den kulturelle københavner-elite besøgte morsingboerne, der for nogle næsten lige så godt kunne være marsbeboere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I 70’erne flyttede storyteller Jens Peter Madsen fra sin hjemby på Fyn til et slumkollektiv på Nørrebro i København. Med i bagagen havde han formaninger fra sin mor om altid at have rent undertøj på. Men ligegyldigt hvor mange par man har, må man vaske. Så Jens Peter Madsen gjorde, som han havde set sin mor gøre det, og vaskede en aften i kollektivets store madgryde. Det faldt ikke i god jord hos de andre beboere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.