Politik fra rødderne
Kulturmødet på Mors bestod i år af mere end 200 debatter, samtaler og kulturelle oplevelser over 48 timer, der løb af stablen 20.-22. august. Foto: Lars Dahl

Københavnerne tog til Mars – og Mors

Mere end 200 planlagte debatter, samtaler og kulturelle oplevelser trak for 48 timer 17.000 gæster til Nykøbing Mors til dette års Kulturmøde. Og netop kulturmøder mellem hovedstaden og provinsen var i højsædet, da toppen af den kulturelle københavner-elite besøgte morsingboerne, der for nogle næsten lige så godt kunne være marsbeboere.

 kultur

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

I 70’erne flyttede storyteller Jens Peter Madsen fra sin hjemby på Fyn til et slumkollektiv på Nørrebro i København. Med i bagagen havde han formaninger fra sin mor om altid at have rent undertøj på. Men ligegyldigt hvor mange par man har, må man vaske. Så Jens Peter Madsen gjorde, som han havde set sin mor gøre det, og vaskede en aften i kollektivets store madgryde. Det faldt ikke i god jord hos de andre beboere.

- De hylede op og overdramatiserede det hele. Den gryde havde da aldrig været renere, og nu ville de ikke lave mad i den længere. Sådan er københavnere. De gør altid en hel verden ud af ingenting.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57