Politik fra rødderne

KL kritiserer erhvervsranglister

Børsen har lige kåret Brønd by som den bedste erhvervskommune. Det sker, selvom Brøndby har ligget langt nede i feltet på to andre lister inden for det sidste halve år. KL mener ikke, at listerne kan bruges til særlig meget.

 kåring

Af Sine Riis Lund | [email protected]

I Brøndby er man naturligvis glade for prisen Årets Erhvervskommune, som bliver uddelt af Børsen. Men man skal nok tage prisen med et gran salt, mener leder af KL’s kontor for økonomiske analyser og erhverv, Claus Ørum Mogensen: 

”Man kan diskutere, om nogle af undersøgelserne overhovedet viser det, de gerne vil. Altså om kommunerne er erhvervsvenlige. Der er meget stor forskel på eksempelvis bosætnings- eller erhvervskommuner, og derfor er der også en naturlig forskel på rammevilkårene. Man kan ikke sætte den type faktorer op for at måle erhvervsvenlighed,” siger Claus Ørum Mogensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57