Politik fra rødderne
Kirsten Jensen elsker, når medarbejdere sætter deres eget præg på arbejdet og handler. Der går alt for meget tid med ansøgninger og tilladelser op og ned gennem systemet, mener hun.
Foto: Hillerød Kommune

‘Stop Kirsten, du behøver ikke løse mit problem, jeg ville bare fortælle dig om det’

Kirsten Jensen (S) er flasket op med, at man skal gøre noget ved det, man tror på. Kom med bagom borgmesteren fra Hillerød, der har svært ved at holde fingrene i ro, når der er problemer i farvandet - også andres. 

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

Det var ikke af store klimavenlige årsager, at Kirsten Jensen (S) og hendes mand valgte at holde sommerferie i huset i Hillerød i år. Det var ene og alene for at få sat nogle flueben. Praktiske flueben. Ved alle de ting, som bliver udskudt i en travl hverdag. Som for eksempel at give husets vinduer en gang maling. 

- Nu er de vinduer malet. De er ikke længere i proces, de er blevet malet, det kan man se klart og tydeligt. Det er en beroligende og befriende følelse - og på den måde ferie for mig, griner Kirsten Jensen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57