Politik fra rødderne

Mohamed Saleh tror, at projektet er lykkedes, fordi der ikke står nogle voksne og ånder de unge i nakken.
Mohamed Saleh tror, at projektet er lykkedes, fordi der ikke står nogle voksne og ånder de unge i nakken.
Foto: Sofie Lind

Ildsjælen, der spiller på sidelinjen

Mohamed Saleh er tovholder på et fodbold-initiativ for en gruppe unge drenge, og selvom projektet er hans hjertebarn, vil han ikke blande sig for meget. Drengene vokser nemlig kun, hvis de selv kan stå til ansvar uden for meget voksenhjælp.

 hjertebarn

Af Sofie Lind | [email protected]

Det stod soleklart, da Mohamad Saleh fra Ungeindsatsen i Brøndby Kommune blev spurgt, om han ville hjælpe en flok drenge med at lave deres eget fodboldhold. Svaret var et rungende ja. Holdet havde nemlig til formål at hjælpe nogle af byens unge socialt udsatte drenge. En gruppe, han har haft kendskab til, siden han startede i Brøndby Kommunes Hotspot i 2012, som i 2016 blev til Ungeindsatsen.

Projektet voksede lige så stille, og for Mohamad Saleh blev det hans hjertebarn - et dagligt projekt, han brændte for at få gennemført sammen med drengene. I efteråret 2016 kom det første hold endelig op at køre, efter at han havde fået skaffet en sponsoraftale med Dansk Idrætsforbund og et tværgående samarbejde med Brøndby IF. Men selvom det har stået på i godt og vel et år, har Mohamad Saleh kun ganske få gange sat sine ben til en træning eller en kamp.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Kultur

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57