Kommunen.dk
MENU
Portugal har været langt hårdere ramt økonomisk af både  nanskrisen og corona end fx Danmark. Ikke desto mindre er det vigtigt, at man ikke forfalder til et forsøg på at tiltrække så mange turister til byen som overhovedet muligt, mener Bragas borgmester, Ricardo Rio
Portugal har været langt hårdere ramt økonomisk af både nanskrisen og corona end fx Danmark. Ikke desto mindre er det vigtigt, at man ikke forfalder til et forsøg på at tiltrække så mange turister til byen som overhovedet muligt, mener Bragas borgmester, Ricardo Rio
Foto: Braga Município

I Braga sætter man borgerne over turisterne

I Braga sætter man borgerne over turisterne

Borgmesteren i Braga har vist, at bæredygtighed også strækker sig til turisme. I Braga sætter man sine egne borgere først – som derefter skal lokke turister.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Sommeren står for døren, og det samme gør turisterne. Mange byer i såvel Europa som i Danmark går ind i en periode, hvor byerne bliver forvandlet af turister og besøgende, som kan sætte det lokale sammenhold og tålmodighed på prøve. Flere byer er da også begyndt at gå imod strømmen og tænke turisme ind i en anden, mere bæredygtig tilgang. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.