Kommunen.dk
MENU
 “Hver onsdag er vi to voksne, der laver mad på bål med ungerne. Det er en luksus, vi tager os, så må de andre voksne løbe hurtigere imens, fortæller Daniel Arildsen.
“Hver onsdag er vi to voksne, der laver mad på bål med ungerne. Det er en luksus, vi tager os, så må de andre voksne løbe hurtigere imens,” fortæller Daniel Arildsen.
Foto: Henrik Larsen

Hvis vi bliver færre voksne, så bliver det kun et pasningstilbud ...

Hvis vi bliver færre voksne, så bliver det kun et pasningstilbud ...

Jeg elsker mit job, men ... der skal mere beslutningskompetence ned i systemet - ned til os, der har hands on, lyder appellen fra en pædagog.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I denne serie beder vi en række kommunale og regionale ansatte om at beskrive deres job; hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Så kære politikere; læs, lyt og lær af stemmerne derude: Dette kunne gøre mit arbejde endnu bedre! Denne gang: Pædagog

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.