Kommunen.dk
MENU

Debat/ Hvad er kommunernes svar?

Debat/ Hvad er kommunernes svar?

25. apr. 2014
MARLENE BORST HANSEN
SOCIALORDFØRER (R)
Email
Marlene Borst Hansen er ud over socialordfører også kultur-, kirke- og handicapordfører. Hun er bl.a. medlem af Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser samt Socialudvalget.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regeringen tager Produktivitetskommissionens rapport meget seriøst, vi diskuterer anbefalingerne nøje i de respektive ressortministerier, og vi giver naturligvis politiske svar på kommissionens anbefalinger. Blandt andet har regeringen meget tydeligt tilkendegivet, at vi ikke agter at lempe planloven, således at der åbnes op for etablering af hypermarkeder, idet vi vægter hensynet til miljøet og de aktive, levende bymidter højere end detailhandelspriser. Til gengæld arbejder vi på anbefalingen om en ny udbudslov, der skal sikre større klarhed og fleksibilitet på udbudsområdet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.