Kommunen.dk
MENU
Unge er de sværeste at få til at åbne deres digitale postkasse. Selv aldersgruppen 85+ er mere på e-boks.
Foto: Marius Nyheim / Polfoto
Unge er de sværeste at få til at åbne deres digitale postkasse. Selv aldersgruppen 85+ er mere på e-boks. Foto: Marius Nyheim / Polfoto

Humor og quiz får unge til at åbne digital post

Humor og quiz får unge til at åbne digital post

Hvilket problem vil de løse: 30 procent af de unge i Thisted Kommune har aldrig åbnet deres digitale postkasse. Hvordan: Besøg i alle kommunens 8. og 9. klasser med oplæg og quiz om Nem-ID og digital post.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Knallertfartbøder og indkaldelser til tandlæge og sygehus havner i den digitale postkasse, og unge, der er fyldt 15 år, er selv ansvarlige for at tjekke deres e-boks. Men det er ikke alle, der er klar over det. I Thisted Kommune fik de sig noget af en overraskelse, da de i efteråret kunne konstatere, at 29 procent af kommunens unge i 8. og 9. klasse aldrig nogensinde havde åbnet deres digitale postkasse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.