Kommunen.dk
MENU

Debat/ Ham der bare sidder og læser avis i arbejdstiden

Debat/ Ham der bare sidder og læser avis i arbejdstiden

23. nov. 2014
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Hvor langt op i hierarkierne skal man, før det ikke anses som spildtid, men derimod god stil at holde sig orienteret og følge med i samfundsudviklingen?”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En halv snes grønklædte parkarbejdere river efterårsløv sammen på en stor offentlig plæne i Beograd. Der er meget at lave, bladene ligger tykt, og bunkevis af blade skal skovles op på en lastbil og køres væk. Alle river, skovler eller fordeler blade på ladet på nær chaufføren, der sidder lunt på førersædet og læser avis, mens de andre knokler i blæsten. Han er jo chauffør.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.