Kommunen.dk
MENU
Mange unge byrødder er lykkedes med at fortsætte deres politiske liv i Folketinget. I 2001 var det 30-årige Nicolai Wammens kandidatur til Folketinget, der gav anledning til en artikel i Jyllands-Posten med overskriften: S-komet parat til at droppe byrådet. Sammen med en lang række prominente politiske personligheder har han taget vejen fra tidlig succes i kommunal og ungdomspolitik til indflydelse i Folketinget.
Mange unge byrødder er lykkedes med at fortsætte deres politiske liv i Folketinget. I 2001 var det 30-årige Nicolai Wammens kandidatur til Folketinget, der gav anledning til en artikel i Jyllands-Posten med overskriften: "S-komet parat til at droppe byrådet". Sammen med en lang række prominente politiske personligheder har han taget vejen fra tidlig succes i kommunal og ungdomspolitik til indflydelse i Folketinget.
Foto: Viggo Landau/Ritzau Scanpix

Gevinst eller udfordring? Folketinget frister stadig unge talenter i kommunerne

Gevinst eller udfordring? Folketinget frister stadig unge talenter i kommunerne

Ved hvert folketingsvalg tiltrækker Christiansborg unge byrødder. Lokal repræsentation kan være en fordel for kommunerne, men de mister samtidig politisk talent og eftertragtede, unge repræsentanter. Det er dog ikke alle, der har blikket rettet mod Folketinget.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

“Jeg er blevet valgt til Folketinget! Det virker helt vildt at skrive, men den skulle være god nok.” 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.