Kommunen.dk
MENU
Billedtekst:
Mette Frederiksens og Inger Støjbergs kamp om de nordjyske vælgere rummer foruden det partipolitiske også et symbolsk element: Statsministeren som repræsentant for den etablerede magt og det udstemte eks-folketingsmedlem som oprøreren mod systemet.
Billedtekst: Mette Frederiksens og Inger Støjbergs kamp om de nordjyske vælgere rummer foruden det partipolitiske også et symbolsk element: Statsministeren som repræsentant for den etablerede magt og det udstemte eks-folketingsmedlem som oprøreren mod systemet.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FV22’s hovedkamp står på toppen af Jylland: Statsministeren mod hende der blev stemt ud

FV22’s hovedkamp står på toppen af Jylland: Statsministeren mod hende der blev stemt ud

Mette Frederiksen skal ikke regne med at få alle nordjyske partifæller med.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det midt-/nordjyske område rummer eksempler på alle former for dramaer, der kan forekomme i en valgkamp. Venstre, De Konservative, De Radikale, til dels Socialdemokratiet og måske også SF er i partiinterne kampe om pladserne, og Dansk Folkeparti og Alternativet er i overlevelseskamp.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.