Kommunen.dk
MENU
Delebiler har gjort deres indtog ikke mindst i Danmark, hvor man kan vælge mellem en stribe forskellige ordninger. Tager man en bil og gør den til en delebil, fjerner man samtidig cirka 13 biler fra vejene, fortæller April Rinne.  
Foto: Mads Nissen / Polfoto
Delebiler har gjort deres indtog ikke mindst i Danmark, hvor man kan vælge mellem en stribe forskellige ordninger. Tager man en bil og gør den til en delebil, fjerner man samtidig cirka 13 biler fra vejene, fortæller April Rinne. Foto: Mads Nissen / Polfoto

Fremtidens byer deler

Fremtidens byer deler

Lovgivningen bør ændres, så det bliver nemmere for byer og borgere at udnytte de fordele, der er forbundet med deleøkonomi, lyder det fra ekspert i deleøkonomi.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hjørring Kommune byggede i sommer et nyt stadionanlæg, men i stedet for at betale selv er kommunen gået sammen med to partnere, der manglede plads. Det giver flere kvadratmeter for pengene og mere værdi for alle, lyder det fra Hjørring.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.