Kommunen.dk
MENU
Det kan godt være, at der ikke dufter af karisma, når Birgit Hansen står i køkkenet, men det gør der, når hun står på talerstolen. Her i byrådssalen på rådhuset. 

Foto: Jimmy Lind
Det kan godt være, at der ikke dufter af karisma, når Birgit Hansen står i køkkenet, men det gør der, når hun står på talerstolen. Her i byrådssalen på rådhuset. Foto: Jimmy Lind

Frederikshavns borgmester: "Folk griner, når jeg har bagt en kage"

Frederikshavns borgmester: "Folk griner, når jeg har bagt en kage"

Frederikshavns borgmester er ikke så kreativ, som hun ville ønske. Til gengæld er hun altid klar med en kvik replik, kan kunsten at holde en tale, og så knokler hun som en hest for sin kommune. Kom med bagom Birgit S. Hansen (S), der helst ikke står i køkkenet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

2017 skal først og fremmest være et stabilitets- og konsolideringsår, hvor vi har fuldt fokus på vores økonomiske genopretning. Og så vil jeg svært gerne blive genvalgt, så jeg kan nyde resultaterne af de sidste års hårde arbejde og sætte nye, spændende skibe i søen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.