Kommunen.dk
MENU
Et glimt af sol efter storm. Et foto, der viser, at byens sjæl er mange ting. Med den globale urbanisering er vi vant til at tænke byer i større skala, stor volumen og med ret ens arkitektur. Men her ser vi træhuse og isbjerge – der er helt unikt for Nuuk og byens sjæl der, siger juryen om dette billede i årets konkurrence.
"Et glimt af sol efter storm". Et foto, der viser, at byens sjæl er mange ting. Med den globale urbanisering er vi vant til at tænke byer i større skala, stor volumen og med ret ens arkitektur. Men her ser vi træhuse og isbjerge – der er helt unikt for Nuuk og byens sjæl der, siger juryen om dette billede i årets konkurrence.
Foto: Sophie Juliane Lydolph

Fotokonkurrence skal fange byens sjæl: Politikere kan lære af borgernes øjebliksbilleder

Fotokonkurrence skal fange byens sjæl: Politikere kan lære af borgernes øjebliksbilleder

Dansk Arkitektur Center afholder for syvende gang deres årlige fotokonkurrence, hvor danskerne oplever deres by fra kameralinsen. Konkurrencen er et øjebliksbillede af danskernes sindstilstand.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De fleste har nok oplevet det på vej til arbejde i en travl hverdag, at man får øje på en del af byen eller ruten, som man ellers aldrig har lagt mærke til. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.