Politik fra rødderne

Strategimøderne i Slagelse skal lukke medarbejderne helt ind i kommunens strategiske maskinrum. Kommunaldirektør Frank E. Andersen ses her til venstre i billedet.
Strategimøderne i Slagelse skal lukke medarbejderne helt ind i kommunens strategiske maskinrum. Kommunaldirektør Frank E. Andersen ses her til venstre i billedet.
Foto: Niels Lassen, Slagelse Kommune

Fem slags møder skal effektivisere MED-samarbejde 

Med ny møde- og styringsstruktur vil Slagelse lukke medarbejdere ind i det strategiske maskinrum og inspirere til mere samarbejde på tværs af hierarkier.

 inddragelse

Af Karin Svennevig Hyldig | [email protected]

   MED-systemet fungerer bestemt ikke lige godt i alle kommuner. Nogle topledere og politikere har endnu til gode at erkende, at de ikke er de eneste, der får gode idéer.

Fra og med august 2019 er et møde i Slagelses samarbejdsudvalg, HovedMED, ikke bare en fire timer lang seance for 20 mennesker, der mødes syv gange om året for at diskutere og blive opdateret bredt om kommunale mål og metoder.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati

Kommunikation

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57