Politik fra rødderne

Tour de France-starten i Yorkshire i 2014 blev en folkefest af dimensioner med næsten fem mio. tilskuere - her fra etapen mellem York og Sheffield.
Tour de France-starten i Yorkshire i 2014 blev en folkefest af dimensioner med næsten fem mio. tilskuere - her fra etapen mellem York og Sheffield.
Foto: Niels Meilvang, Ritzau Scanpix

Erfaringer taler for sund økonomi

I både Tyskland, Holland og England kom man godt ud af Tour-værtsskaber i forhold til økonomi og folkelig opbakning.

 gevinst

Af Morten Guldberg | [email protected]

Tour de France begynder traditionelt uden for Frankrig cirka hvert andet år, hvor etapeløbet mod en klækkelig betaling afvikler de første etaper i udvalgte værtsbyer.

Erfaringerne fra de seneste af slagsen bekræfter i store træk den folkelige såvel som den økonomiske optimisme hos de danske værtsbyer i 2021. Selv om regnestykket er en ligning med flere ubekendte. Værdien af tv-eksponering til 190 lande og flere milliarder tv-seere er eksempelvis svær at omsætte til nøjagtige regnskabstal.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57