Kommunen.dk
MENU
Mads Neergaard Jacobsen, skoleleder i Aarhus Kommune, vil gerne nuancere snakken om “folkeskolekrisen, for han mener ikke, debatten dækker over en pædagogisk krise, men om en økonomi, som ikke hænger sammen og urealistiske forventninger til, hvad folkeskolen kan rumme.
Mads Neergaard Jacobsen, skoleleder i Aarhus Kommune, vil gerne nuancere snakken om “folkeskolekrisen”, for han mener ikke, debatten dækker over en pædagogisk krise, men om en økonomi, som ikke hænger sammen og urealistiske forventninger til, hvad folkeskolen kan rumme.
Foto: privatfoto

En moderne skoleleder skal lytte, forklare og forstå, at beslutninger altid bliver udfordret

En moderne skoleleder skal lytte, forklare og forstå, at beslutninger altid bliver udfordret

Folkeskolen er under forandring og konstant diskussion. Det samme gælder skolelederens arbejde. Vi mødte en skoleleder, som elsker sit job trods alle fejl og mangler.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Skiftende reformer, spareøvelser, inklusion, forældrekrav og udadreagerende elever er en udfordrende cocktail. Senest illustreret i Odense og Køge, hvor episoder med voldelige overfald mellem elever er endt i mediestorme, politisk selvransagelse og sygemelding. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.