Egedal tættere på et nyt rådhus

Egedal har underskrevet en kontrakt til 231 millioner kroner med Züblin A/S, der skal opføre kommunens nye rådhus og sundhedscenter

Kontrakt

Af Redaktionen | [email protected]

EGEDAL: Den politiske beslutning om at opføre et nyt rådhus og sundhedscenter blev truffet af kommunalbestyrelsen i Egedal den 22. august. Nu har parterne - Egedal Kommune og entreprenøren Züblin A/S – underskrevet selve kontrakten til 231,6 millioner kroner.

Kontrakten blev officielt underskrevet af borgmester Willy Eliasen (V), kommunaldirektør Lars Wilms og repræsentanter fra Züblin A/S. Det skete i byrådssalen på det gamle Ølstykke Rådhus.

- Aftalen indeholder en plan for projektet, der lægger op til, at vi kan tage første spadestik i begyndelsen af marts næste år og åbne dørene til et færdigt rådhus og sundhedscenter i sommeren 2014, siger Willy Eliasen.

En af fem prækvalificerede
Züblin-teamet består Züblin A/S og Henning Larsens internationalt anerkendte arkitekter, samt landskabsarkitekter fra SLA og rådgivende ingeniører fra Henrik Larsen A/S og Jørgen Nielsen A/S.

Züblin A/S var et af fem prækvalificerede konsortier, der bød på rådhusbyggeriet. De andre fire var NCC Construction Danmark A/S, Enemærke & Petersen A/S, Nygaard Sørensen, samt Myhlenberg Entreprenør og Byggefirma - Søren Vangsted Vest A/S.

Der er tale om, at i alt otte administrationssteder vil blive samlet i et nyt stort hus, der både rummer rådhus og sundhedscenter.

Beslutningen om det nye rådhus stammer tilbage fra 2010.

srl

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet