Kommunen.dk
MENU

Debat/ Efter Vestager

Debat/ Efter Vestager

7. sep. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”Der er altså ikke truffet én eneste beslutning i regeringens levetid, som Østergaard ikke har været enig i. Han ses som en økonomisk høg, der krævede både dagpengereform og efterløn afskaffet, før idéen vandt indpas hos De Radikale.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Chok” er det ord, der bedst beskriver situationen hos De Radikale, da Helle Thorning-Schmidt under et natligt pressemøde i Bruxelles meddelte, at dansk politiks stærke kvinde de sidste tre år - De Radikales leder Margrethe Vestager – bliver Danmarks næste kommissær.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.