Politik fra rødderne

Det store slags lokale kampe

Valg vindes og tabes fra Christiansborg. Lokale infights er med få undtagelser ren staffage for nationale kampagner og strategier.

 dysten

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Valgkampen startede torsdag den 5. maj klokken 17. I hvert fald i Aarhus. Her mødtes de lokale spidskandidater fra de to største partier til indledende valgduel. Socialdemokraternes næstformand og nu tidligere Aarhus-borgmester Nicolai Wammen på hjemmebane. Glatbarberet som altid og så tilpas afslappet klædt i mørk blazer, hvid skjorte og uden slips, at han ikke kun signalerede teflon.

Mens den halv-spraglede skjorte, det solide lag lilla øjenskygge og det iltre udtryk fik Venstres modkandidat, klima- og energiminster Lykke Friis, til at fremstå som et mere farverigt og alligevel troværdigt alternativ.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57