Kommunen.dk
MENU
Vi kan stadig nå at lave en aftale, mente nogle af demonstranterne foran Aalborg Kongres & Kultur Center. KL-toppen er enig.
"Vi kan stadig nå at lave en aftale", mente nogle af demonstranterne foran Aalborg Kongres & Kultur Center. KL-toppen er enig.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix.

Damm: Svært at forstå, at statslig spisepause står i vejen for forlig

Damm: Svært at forstå, at statslig spisepause står i vejen for forlig

KL vil gerne løfte lønnen for sosu'er og sygeplejersker, fastslår KL's afgående formand, og ingen vil afskaffe den betalte frokostpause, tilføjer statsministeren. Men løn og arbejdstid skiller parterne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

KL vil gerne hæve lønnen for sosu'er og sygeplejersker, fordi kommunerne har store problemer med at rekruttere den nødvendige arbejdskraft. Derfor har et af KL's fem hovedkrav i overenskomstforhandlingerne været, at en halv mia. kroner fra den samlede lønpulje skulle afsættes til at hæve lønnen særlig meget for de to faggrupper.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.