Kommunen.dk
MENU
Det første og sidste, jeg gør, når jeg går i seng eller står op, er at tjekke, om nogen har ringet. Jeg ved jo ikke, om det er en lille bølge eller en tsunamibølge, vi står overfor, skriver Christina Høy Olrik i sin dagbog.
'Det første og sidste, jeg gør, når jeg går i seng eller står op, er at tjekke, om nogen har ringet. Jeg ved jo ikke, om det er en lille bølge eller en tsunamibølge, vi står overfor', skriver Christina Høy Olrik i sin dagbog.
Foto: Illustration: Håndskrift er skrevet af kommunen.dk's journalist og har ikke involveret skribenten selv.

Dagbog fra hjemmesygeplejen: 'Det er svært at drifte almindeligt i en ualmindelig verden'

Dagbog fra hjemmesygeplejen: 'Det er svært at drifte almindeligt i en ualmindelig verden'

Mens Danmark lukkede ned, fulgte vi nogle af dem, som fra den ene dag til den anden gik i beredskab. Her er Skanderborg-leder Christina Høy Olriks dagbog.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Christina Høy Olrik er leder for hjemmesygeplejerskerne i Skanderborg. Hun er uddannet sygeplejerske, gift og mor til to børn.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.