Kommunen.dk
MENU
Under corona måtte kommunaldirektør i Brøndby Peter Kjærsgaard Pedersen tage afsked sin min børne- og kulturdirektør: Vi drak en kop kaffe, og han fik en gave fra direktionen. Det er en underlig måde at slutte af på. Der er stort set ingen at sige farvel til på et næsten mennesketomt rådhus, og hans afskedsreception er aflyst, skriver han i sin dagbog.
Under corona måtte kommunaldirektør i Brøndby Peter Kjærsgaard Pedersen tage afsked sin min børne- og kulturdirektør: 'Vi drak en kop kaffe, og han fik en gave fra direktionen. Det er en underlig måde at slutte af på. Der er stort set ingen at sige farvel til på et næsten mennesketomt rådhus, og hans afskedsreception er aflyst', skriver han i sin dagbog.
Foto: Brøndby Kommune

Kommunaldirektørens dagbog: 'Det er næsten ved at være business as usual'

Kommunaldirektørens dagbog: 'Det er næsten ved at være business as usual'

Mens Danmark lukkede ned, fulgte Kommunen.dk nogle af dem, som fra den ene dag til den anden gik i beredskab. Her er kommunaldirektør Peter Kjærsgaard Pedersens dagbog.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Peter Kjærsgaard Pedersen er kommunaldirektør i Brøndby. Han er uddannet cand.scient.pol, gift og far til to voksne børn og har tidligere været direktør i Greve samt kontorchef i KL og Finansministeriet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.