Kommunen.dk
MENU
Borgmester i Frederikshavn, Birgit S. Hansen (S), bliver så glad, når hun får henvendelser, der ikke handler om corona: Så tænker jeg, hold da op, det er noget helt almindeligt at få en mail, hvor der ikke står corona et eneste sted! Det er en kæmpe lettelse, skriver hun i sin dagbog.
Borgmester i Frederikshavn, Birgit S. Hansen (S), bliver så glad, når hun får henvendelser, der ikke handler om corona: 'Så tænker jeg, hold da op, det er noget helt almindeligt at få en mail, hvor der ikke står corona et eneste sted! Det er en kæmpe lettelse', skriver hun i sin dagbog.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Borgmesterens dagbog: ‘Jeg havde nok ikke troet, at alle de øvelser ville blive til virkelighed’

Borgmesterens dagbog: ‘Jeg havde nok ikke troet, at alle de øvelser ville blive til virkelighed’

Mens Danmark lukkede ned, fulgte Kommunen.dk nogle af dem, som fra den ene dag til den anden gik i beredskab. Her er Frederikshavn-borgmester Birgit S. Hansens dagbog.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Birgit Stenbak Hansen er socialdemokratisk borgmester i Frederikshavn. Hun er uddannet sygeplejerske, gift og mor til to voksne børn.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.