Kommunen.dk
MENU
Bent Hansen har sjældent haft tid til at sidde ned i sin lange karriere, hvor han ofte har stået på øretævernes holdeplads. Det får han tid til nu.
Foto: Ditte Valente / Polfoto
Bent Hansen har sjældent haft tid til at sidde ned i sin lange karriere, hvor han ofte har stået på øretævernes holdeplads. Det får han tid til nu. Foto: Ditte Valente / Polfoto

”Bent Hansen har en plan, og så går han ind og gennemfører den”

”Bent Hansen har en plan, og så går han ind og gennemfører den”

Han betragtes som den absolut mest magtfulde person i det danske sundhedsvæsen. Nu stopper den socialdemokratiske formand for Danske Regioner, Bent Hansen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En novemberaften i 1997 går en glad 24-årig Inger Støjberg nedad den lange gang på amtsgården i Viborg. Hun er netop blevet genvalgt for Venstre til amtsrådet og har været med til at sikre borgerligt flertal med et enkelt mandat og dermed et farvel til Viborgs socialdemokratiske amtsborgmester gennem små otte år, Bent Hansen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.