Politik fra rødderne

Bæredygtige boliger bygges på tidligere fyrværkerigrund

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har udvalgt de to kommuner og boligorganisationer, som skal deltage i projektet Fremtidens bæredygtige almene bolig

 bæredygtighed

Af Redaktionen | [email protected]

Aarhus Kommune og AL2bolig deltager med et etagebyggeri ved Lisbjerg, mens Kolding Kommune og Lejerbo deltager med et tæt-lavt byggeri i Seest.

- Både i Aarhus og Kolding er der lagt an til nogle rigtig spændende byggeprojekter, som kan danne grundlag for den kommende arkitektkonkurrence om fremtidens bæredygtige almene bolig. Alle danskere skal have mulighed for at få en passende bolig og her spiller den almene sektor en afgørende rolle. Derfor er mit håb og min ambition, at vi med afsæt i disse to almene boligbyggerier kan sætte helt nye standarder for de almene boliger, som danskerne skal bo i fremover, siger minister for by, bolig og Landdistrikter Carsten Hansen (S).

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57