dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Børn, skoler og kommuner er forskellige, men kan ikke desto mindre lære meget af hinandens erfaringer, skriver chefkonsulent Susanne Harder, der har siddet med i Program for læringsledelse for COK.
Børn, skoler og kommuner er forskellige, men kan ikke desto mindre lære meget af hinandens erfaringer, skriver chefkonsulent Susanne Harder, der har siddet med i "Program for læringsledelse" for COK.
Foto: Mads Jensen, Ritzau Scanpix

Studie af 240 skoler afdækker otte forudsætninger for forandring

Studie af 240 skoler afdækker otte forudsætninger for forandring

Forandring skal stå solidt og ikke bygge på udviklingsprojekter med en slutdato. Byg fremtidens folkeskole på data og praksiskendskab, skriver COK-konsulent.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Siden 2015 har COK deltaget i det omfattende forsknings- og udviklingsprojekt "Program for Læringsledelse", hvor vi sammen med Aalborg Universitet, 13 danske kommuner og støttet af A.P. Møller Fonden har arbejdet for at bidrage til udviklingen af den danske folkeskole. Programmet indeholdt blandt andet en række forskellige kompetenceudviklingsaktiviteter, som COK, Cener for  med mangeårigt fokus på kommunal kompetenceudvikling har stået i spidsen for. Nu er programmet afsluttet, og især otte vigtige pointer står lysende klart:

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier