Kommunen.dk
MENU
Snorre Pedersen har startet en organisation Hjælp din næste der samler ting ind til hjemløse. Han og andre unge frivillige går ud og møder de hjemløse hvor de er, og de bruger tid på at tale med de hjemløse, høre hvad de har brug for og lære dem at kende. Det er dog ikke lige til at kopiere de gode initiativer en til en i andre kommuner, lyder det fra tidligere analysechef i KL.
Snorre Pedersen har startet en organisation "Hjælp din næste" der samler ting ind til hjemløse. Han og andre unge frivillige går ud og møder de hjemløse hvor de er, og de bruger tid på at tale med de hjemløse, høre hvad de har brug for og lære dem at kende. Det er dog ikke lige til at kopiere de gode initiativer en til en i andre kommuner, lyder det fra tidligere analysechef i KL.
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Vilde problemer skal løses lokalt

Vilde problemer skal løses lokalt

Tidligere kommunal chef advarer mod blindt at kopiere virksomme kommunale løsninger og understreger i stedet betydningen af lokalt entreprenørskab.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Politikerne forivrer sig, når de stirrer sig blinde på konkrete lokale løsninger af vilde problemer. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.