Kommunen.dk
MENU

Debat/ Vi må forebygge menneskehandel

Debat/ Vi må forebygge menneskehandel

25. mar. 2012
MANU SAREEN
MINISTER FOR LIGESTILLING OG KIRKE OG MI
Email
 Manu Sareen er Minister for ligestilling og kirke og Minister for nordisk samarbejde pr. 3. oktober 2011. Fra 2002 til 2011 var han medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Radikale Venstre, men fratrådte denne post, da han blev valgt ind til Folketinget ved valget i 2011. Fra 2008 til 2010 var han statsrevisor.Manu Sareen er født i Indien i 1967 og kom til Danmark i 1971. Han er vokset op i København, hvor han også bor i dag med sin familie. Han er uddannet socialpædagog og konfliktmægler. Han har stor erfaring med integrationsarbejde og underviser i socialt arbejde på blandt andet lærerseminarier, i kommuner, ministerier og ved politiet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Menneskehandel er på verdensplan en af de mest lukrative former for kriminalitet. Verden over tjener bagmænd styrtende med penge på at udnytte ofte meget fattige mennesker i nød. I Danmark oplever vi særligt menneskehandel igennem kvinder, der handles til prostitution. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.