Kommunen.dk
MENU
Henrik Rasmussen er glad for motion. Her på sin mountainbike i skoven. “Jeg cykler kun om sommeren. Om vinteren er det for farligt. Husk på – jeg er jo en gammel mand! Jeg gider ikke at ligge og rode rundt med et brækket kraveben. 
Foto: Kim Matthäi Leland
Henrik Rasmussen er glad for motion. Her på sin mountainbike i skoven. “Jeg cykler kun om sommeren. Om vinteren er det for farligt. Husk på – jeg er jo en gammel mand! Jeg gider ikke at ligge og rode rundt med et brækket kraveben.” Foto: Kim Matthäi Leland

Vallensbæks borgmester: “Jeg er en drømmer – ikke en bureaukrat”

Vallensbæks borgmester: “Jeg er en drømmer – ikke en bureaukrat”

Vallensbæks borgmester er entreprenør by heart. Han hepper på fremtidens unge og dur ikke til at sidde på sine hænder. Kom med bagom Henrik Rasmussen (K), der drømmer om en (næsten) mailfri verden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Udover genvalg? Det er at holde fokus på vores udvikling til Smart City, hvor vi opgraderer både teknologisk og socialt. Grundlæggende er vi optagne af at skabe et fundament for de unge, så deres drømme kan blive til virkelighed, og vi er meget inspirerede af deres egne bud på teknologiske løsninger. Samtidig har vi fokus på at bygge sociale broer mellem generationerne med ældre læsetanter i folkeskolen, unge besøgsvenner på plejecentrene og fastelavnsfester mellem daginstitutioner og seniorhuse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.