Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Henrik Rasmussen er glad for motion. Her på sin mountainbike i skoven. “Jeg cykler kun om sommeren. Om vinteren er det for farligt. Husk på – jeg er jo en gammel mand! Jeg gider ikke at ligge og rode rundt med et brækket kraveben. 
Foto: Kim Matthäi Leland
Henrik Rasmussen er glad for motion. Her på sin mountainbike i skoven. “Jeg cykler kun om sommeren. Om vinteren er det for farligt. Husk på – jeg er jo en gammel mand! Jeg gider ikke at ligge og rode rundt med et brækket kraveben.” Foto: Kim Matthäi Leland

Vallensbæks borgmester: “Jeg er en drømmer – ikke en bureaukrat”

Vallensbæks borgmester: “Jeg er en drømmer – ikke en bureaukrat”

Vallensbæks borgmester er entreprenør by heart. Han hepper på fremtidens unge og dur ikke til at sidde på sine hænder. Kom med bagom Henrik Rasmussen (K), der drømmer om en (næsten) mailfri verden.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Udover genvalg? Det er at holde fokus på vores udvikling til Smart City, hvor vi opgraderer både teknologisk og socialt. Grundlæggende er vi optagne af at skabe et fundament for de unge, så deres drømme kan blive til virkelighed, og vi er meget inspirerede af deres egne bud på teknologiske løsninger. Samtidig har vi fokus på at bygge sociale broer mellem generationerne med ældre læsetanter i folkeskolen, unge besøgsvenner på plejecentrene og fastelavnsfester mellem daginstitutioner og seniorhuse.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier