Kommunen.dk
MENU

Debat/ Ultraloyalisterne går efter formandsposten

Debat/ Ultraloyalisterne går efter formandsposten

14. sep. 2014
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”Udadtil afviser han stadig alt, men indadtil får forsvars-minister Nicolai Wammen opbakning fra blandt andre tidligere justitsminister Morten Bødskov, retsordfører Trine Bramsen, integrationsordfører Mette Reissmann og kommunalordfører Simon Kollerup.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Han har lurepasset i årevis i skyggen af andre mere markante skikkelser hos Socialdemokraterne. Men med udsigt til et sandsynligt valgnederlag har forsvarsminister og tidligere Aarhus-borgmester Nicolai Wammen (S) nu kastet sig ud i et skyggespil, som har karakter af et forsøg på at bringe sig i stilling som ny S-formand, hvis og når Helle Thorning-Schmidt træder tilbage. Et nyt fløjopgør er under opsejling.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.