Politik fra rødderne

Udkantsdanmark hæver stemmen

Leif Hornshøj er ikke i tvivl. Efter næste folketingsvalg har udkantsområderne i Danmark fået deres egne mandater i Folketinget. Målet er at blive tungen på vægtskålen i indenrigspolitik. 

 navne

Af Mia Tang | [email protected]

Godt nok er Leif Hornshøj en sindig efterlønner, som elsker familiehygge, rejser og naturoplevelser, men man skal ikke tage fejl. Når han får sig talt varm, er man ikke i tvivl om det brændende engagement, som måske kan ende helt i Folketinget. 

For to år siden blev han så fortørnet over Region Midtjyllands planer om at placere et nyt supersygehus ved Herning frem for Holstebro, at han stiftede protestlisten Fælleslisten Vest. I efteråret 2009 blev han valgt ind i regionsrådet sammen med endnu en kandidat, og i Holstebro stemte næsten hver anden indbygger på Fælleslisten.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57