Politik fra rødderne

Udbudsportal vil øge konkurrencen

En ny udbudsportal går i luften omkring marts næste år. Fremover skal offentlige myndigheder annoncere deres udbud på platformen. Et stort plus for konkurrencen, mener Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 it

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Fremover bliver det nemmere for virksomheder at finde frem til kommunernes udbud. Fra marts næste år skal de blot taste sig ind på www.udbud.dk.

”Platformen bliver den samlede indgang til offentlige udbud. Det vil skabe gennemsigtighed og styrke kendskabet til de opgaver, som offentlige myndigheder sender i konkurrence, så jeg ser det klart som en nyskabelse, der vil have en positiv effekt for den offentlige konkurrence,” siger kontorchef Line Nørbæk fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der står bag platformen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57