Politik fra rødderne

Tænk i helheder

Børne- og Kulturchefforeningen har fået ny formand. En ambitiøs Klaus Majgaard skal nu stå i spidsen for arbejdet med at skabe bedre sammenhæng i indsatsen for børn og unge. 

 navne

Af Mia Tang | [email protected]

På Børne- og Kulturchefforeningens årsmøde midt i november blev der sagt pænt farvel til afgående formand Per B. Christensen og pænt goddag til den nye formand, Klaus Majgaard, der indtil da var næstformand. 

Den nye formand er 43 år og uddannet cand.scient.adm. fra RUC. Efter en periode som forsker inden for offentlig organisation og styring arbejdede han en årrække i Finansministeriet, og blev senere chef for Center for frivilligt socialt arbejde. Efterfølgende har han været ansat som direktør for børn og kultur i Fredericia og tiltrådte i 2007 sit nuværende job som børn- og ungedirektør i Odense Kommune. Derudover blev han i 2008 udnævnt til adjungeret professor i offentlig ledelse og styring ved Copenhagen Business School, så det er en mand med pondus, der nu sætter sig i formandsstolen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57