Politik fra rødderne

Syv initiativer skal styrke renoveringen af bygninger

En ny rapport peger på, hvor man skal sætte ind for at få mere nytænkning og flere konkrete initiativer ind i bygningsrenoveringen

 plan og byg

Af Redaktionen | [email protected]

Der er brug for nytænkning og konkrete initiativer, hvis de 100 mia. kr., der årligt bliver brugt på bygningsrenovering, skal skabe større værdi for samfundet. Det fastslår Tænketank om Bygningsrenovering, som efter et års arbejde lancerer sine resultater i en rapport, der offentliggøres den 24. januar. Rapporten peger på syv initiativer, der skal give bedre renoveringer.

- Renovering af Danmarks bygninger har langt større samfundsøkonomisk betydning, end de fleste forestiller sig. Værdien af den eksisterende bygningsmasse er omkring to gange større end Danmarks BNP, og renovering beskæftiger cirka dobbelt så mange som nybyggeri, siger økonomiprofessor Christian Schultz, som er formand for Tænketank om Bygningsrenovering.
- Alligevel tyder meget på, at udviklingen indenfor renovering er svag. Tænketanken har stillet spørgsmålene: Hvorfor er det sådan og hvordan kan vi forbedre det, fortsætter han.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57