Politik fra rødderne

Syge kolleger får borgmestre til at trække i træningstøjet

Cykling, svømning og løb er på dagsordnen for at holde kroppen gearet til jobbet. Flere har inden for de sidste par år mistet kollegaer eller mærket egen krop sige fra. 

 helbred

Af Bruno Ingemann | [email protected]

For to år siden lå borgmesteren fra en mellemstor dansk kommune på et hospital i Paris. Hasteindlagt med alvorlige hjerteproblemer. Nu er han 56 år og til nytår 2013 færdig med toppolitik:

”Beslutningen blev truffet dengang,” fortæller Henrik Holmer (S), borgmester i Vordingborg. Han deltog på Team Rynkebys promotionscykeltur sammen med andre kendte fra Vordingborg til Paris, og kort før målstregen blev han klar over, den var gal med hjertet. Han var indlagt i fem dage. Hjemme igen var det tid til et familieråd med hustruen og deres to døtre:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57