Sundheds- og Velfærdskonsortiet har fået en direktør

John Jacobsen skal stå for markedsføringen af danske sundheds- og velfærdsløsninger i udlandet.

Af Redaktionen | [email protected]

John Jacobsen er ansat som direktør for Sundheds- og Velfærdskonsortiet, oplyser Region Syddanmark. Sekretariatet ligger i Forskerparken i Odense dør om dør med Region Syddanmarks store satsninger på området.

- Vi er glade for at have fået en kapacitet som John Jacobsen til at stå i spidsen for konsortiet. Der venter ham en spændende opgave, hvor han skal øge synligheden af danske velfærdsløsninger og vores lange og gode tradition for samarbejde mellem den private og den offentlige sektor, siger Mariann Fischer Boel, der er formand for Sundheds- og Velfærdskonsortiet.

Syddanmark på verdenskortet
Konsortiet er sat i søen af Erhvervs- og Vækstministeriet, og består af mange parter. Syddansk Vækstforum og Region Syddanmark støtter med 4 mio. kr.

- Jeg er sikker på, at konsortiet kommer godt i gang i Forskerparken, hvor der i forvejen er en tæt koncentration af dygtige mennesker, der arbejder med sundheds- og velfærdsinnovation i Region Syddanmark. Et arbejde, der allerede vækker genlyd i resten af Danmark og i Europa, siger regionsrådsformand Carl Holst (V).

International erfaring
Før jobbet som direktør i Sundheds- og Velfærdskonsortiet har John Jacobsen arbejdet 12 år med innovation, salg, marketing og forretningsudvikling i England og Tyskland for både Udenrigsministeriet og private virksomheder. Senest har han arbejdet med at starte det danske innovationscenter i München op, hvor sundheds- og velfærdssektoren er det største forretningsområde.

- Jeg ser meget frem til at etablere og udvikle dette konsortium med base i Odense. Det er et strategisk vigtigt område, og jeg håber, at min internationale erfaring, mit opstartergen og drive kan være medvirkende til at få opbygget et succesfuldt konsortium, der leder til mere internationalt samarbejde, samhandel og virksomhedsetableringer i Danmark, siger John Jacobsen.

John Jacobsen er 40 år og er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School med speciale i international afsætning.

sf

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet