Kommunen.dk
MENU
Personer som Aline Bleeker har sørget for, at Ibrahim Abdel Falihs integration i Hollan og fællesskabet Startbloek Riekerhaven er gået godt. Det er godt at have lokale eksperter, siger han.
Personer som Aline Bleeker har sørget for, at Ibrahim Abdel Falihs integration i Hollan og fællesskabet Startbloek Riekerhaven er gået godt. Det er godt at have "lokale eksperter," siger han.
Foto: Emil Staulund Larsen

Studerende og flygtninge dør om dør

Studerende og flygtninge dør om dør

Unge flygtninge og studerende bor dør om dør i et boligforsøg, hvor de studerende får en billig bolig mod at være “buddy” for en flygtning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I Amsterdams sætter borgerne gang i integrationen

Som i resten af Europa ankom der mange flygtninge til Amsterdam i 2015. Den udfordring blev taget op - også af borgerne. Kom med på besøg hos tre projekter, der opstod i et samarbejde mellem kommune og borgere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.