Kommunen.dk
MENU

Debat/ Statsministerfavoritter uden favør

Debat/ Statsministerfavoritter uden favør

1. feb. 2015
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”I V-lejren har man fokus på ét våben, som måske kan trække Løkkes troværdighed op. Her er analysen, at Thorning er ude af stand til at afgive valgløfter, uden at vælgerne begynder at grine, fordi S, efter at man overtog regeringsmagten, som bekendt måtte skrotte sine mange valgløfter.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kun 13 procent af vælgerne synes ifølge en Gallup-måling i begyndelsen af december, at Venstres formand og blå bloks erklærede statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen har en højere troværdighed end statsminister Helle Thorning-Schmidt. Det er den dårligste troværdighedsmåling for en statsministerkandidat i nyere tid. Målingen kom i kølvandet på omfattende medieomtale af en ny Løkke biografi med nye ”artige historier”, som ikke ligefrem fremhævede Venstre-formandens sympatiske sider.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.