Kommunen.dk
MENU
Det har været svært for Lene Tanggaard at finde gode cases til sin nye bog Det kreative nej, for erfaringer med afvisning og fiasko er sjældent noget, folk har lyst til at dele med andre. Men det er ikke den enkeltes svar at ruste sig imod kriser og mistrivsel, det er en fælles udfordring, skriver hun her.
Det har været svært for Lene Tanggaard at finde gode cases til sin nye bog 'Det kreative nej', for erfaringer med afvisning og fiasko er sjældent noget, folk har lyst til at dele med andre. Men det er ikke den enkeltes svar at ruste sig imod kriser og mistrivsel, det er en fælles udfordring, skriver hun her.
Foto: Pixabay

Smid rustningen og skab en robust kultur

Smid rustningen og skab en robust kultur

SOMMERLÆSNING: Professor i kreativitet Lene Tanggard har skrevet en bog om det kreative potentiale i at blive afvist. Kommuen.dk bringer her et uddrag.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.