Politik fra rødderne

Små virksomheder bør slå sig sammen

Byggeopgaverne bliver større og større, og derfor kan det være en god idé, at de mindre virksomheder i Østjylland går sammen i fx konsortier, mener Dansk Byggeri Østjylland

 samarbejde

Af Redaktionen | [email protected]

Når kommunen udbyder byggeriet af en lokal folkeskole og tilhørende SFO-ordning, kan det være svært for flere af de mindre byggevirksomheder i Østjylland at matche det forholdsvis store udbud. Derfor kan det være nødvendigt, at byggevirksomhederne slår sig sammen og byder på opgaverne i fællesskab i f.eks. et konsortium, lyder det fra Dansk Byggeri Østjylland. 

- For eksempel er de nye sygehusbyggerier meget store, og mange andre offentlige og private byggeopgaver bliver i disse år også større. Mange af de mindre virksomheder i Østjylland udfører opgaver for eksempel for kommunerne, men når de udbyder større og større opgaver, er det ikke altid nok at være dygtig, så kræver det også en vis størrelse at kunne afgive tilbud på en opgave. Derfor kan der være god fornuft i at gå sammen med tømrermesteren i nabokommunen og byde på opgaver i begge kommuner, siger formand Michael Ancher.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57