Kommunen.dk
MENU
Ifølge Ulrik Wilbek kan ordet kompromis betyde to ting: “Det kan betyde lappeløsninger, hvilket er negativt, og så kan det betyde, at vi rent faktisk kommer hinanden i møde og finder en god, pragmatisk løsning.
Foto: Emil Brøbech
Ifølge Ulrik Wilbek kan ordet kompromis betyde to ting: “Det kan betyde lappeløsninger, hvilket er negativt, og så kan det betyde, at vi rent faktisk kommer hinanden i møde og finder en god, pragmatisk løsning.” Foto: Emil Brøbech

Slut med halve løsninger

Slut med halve løsninger

Håndboldkoryfæet Ulrik Wilbek er nu - som forventet - blevet udpeget som Venstres borg­mesterkandidat i Viborg ved næste valg. Han er træt af halve løsninger, og kommunens høje ungdomsarbejdsløshed bliver en af de første ting han vil gøre op med.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da arenaen Atletion i Aarhus i sin tid blev bygget til sport og koncerter, havde man tilsyneladende ikke taget højde for de lastbiler, der skal levere udstyr til eksempelvis koncerter. Det endte i hvert fald med, at Aarhus Kommune senere blev nødsaget til at afsætte millionbeløb til at forbedre adgangsforholdene.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.