Politik fra rødderne

Skriget om synlighed er forstummet

På trods af en abrupt afgang fra Socialrådgiverforeningen mener Bettina Post, at hendes mål som formand er nået. Men munden er endnu ikke lukket på socialpolitikkens kaptajn Haddock, og en fremtid i politik siger hun ikke nej tak til.

 post

Af Laura Fischer Larsen | [email protected]

Efter fire år som næstformand og fire som formand for Dansk Socialrådgiverforening fortryder Bettina Post intet. Som en maratonløber, der efter et langt stræk med hårde modstandere kommer ud ovenpå. Ifølge den 51-årige, sølvhårede kvinde selv er det ikke et nederlag, at det ikke bliver til ”four more years”.

”I forhold til at få sat det sociale arbejde på dagsordenen, få sat præg på lovgivningen og komme ind på besøg på ministerkontorerne – der var vi altså ikke, inden jeg startede som formand. Så spørgsmålet er jo, om jeg egentlig kunne opnå mere,” siger Bettina Post selvsikkert.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57