Kommunen.dk
MENU

Debat/ Skandaler kan pynte på CV'et

Debat/ Skandaler kan pynte på CV'et

4. nov. 2012
RASMUS JØNSSON
RASMUS JØNSSON

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Den politiske skandale fylder godt i dansk politik. Skandaler, for eksempel hvor der er ballade i et parti, eller hvor en politiker på den ene eller anden måde bliver taget med fingrene i kagedåsen, er efterhånden noget af det eneste, der kan skabe store fællesdagsordner på den politiske scene. Vi følger og diskuterer den nyeste udvikling i Thornings skattesag, i Søvndals nedtur og Løkkes bilags-cirkus.

Medierne blinker også gul breaking, når Sass Larsen ikke kan blive sikkerhedsgodkendt, når Özlem Cekic stemmer imod sin regering, eller når Mette Frederiksen ikke lever op til de skoleprincipper, hun selv prædiker. Drivkraften i den gode politiske fælleshistorie er ballade og konflikt, og derfor må politikere, der vil gøre karriere i toppolitik, indregne, at de på et tidspunkt kommer til at stå i et politisk stormvejr. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.