Kommunen.dk
MENU

Skær velfærdslagkagen for

Skær velfærdslagkagen for

Hvordan skal vores velfærd prioriteres i 2050? Giv dit bud på www.folkelagkagen.dk

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Velfærdsstaten står over for massive udfordringer. Befolkningen bliver ældre og udgifterne stiger på en række områder. Hansen Agenda og Kommunen vil gerne høre danskernes mening om, hvilke områder der kan trimmes, og hvilke der ikke tåler sparekniven. Derfor lanceres i dag www.folkelagkagen.dk, hvor alle har mulighed for at sammensætte deres egen velfærdslagkage. Klik ind på siden og fordel udgiftsposterne. Følg med når resultatet offentliggøres på Folkemødet og i Kommunen.
Politisk kommentator Lotte Hansen forklarer, hvorfor Hansen Agenda og Kommunen er gået sammen om at sætte velfærdsstatens trængsler på dagsordenen til Folkemødet: “Vi ønsker at involvere både borgere, politikere og eksperter i diskussionen og beslutningerne om velfærdsstatens fremtid. Vi mener nemlig, at Bornholm og Folkemødet er stedet, hvor man tænker ud over sin egen baghave.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.