Kommunen.dk
MENU

Debat/ Skab interesse for lokalpolitik

Debat/ Skab interesse for lokalpolitik

21. feb. 2015
Christian Kromann
CHRISTIAN KROMANN
BYRÅDSMEDLEM I MIDDELFART KOMMUNE
VENSTRE
Email
byrådsmedlem for Venstre i Middelfart Kommune
”I stedet for at ‘klappe alt af,’ inden man kommer til byrådsmødet, tag så en debat i salen. Det kan skabe opmærksomhed om og interesse for lokaldemokratiet.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Lokalpolitik har i mange år lidt under manglende interesse fra lokalbefolkningen. Vi ser en lav valgdeltagelse ved kommunalvalget. Vi ser, at lysten til at deltage i vores nærdemokrati fortsat er lav. Lysten til at engagere sig i den kommunale udvikling er stagnerende. Vi mangler flere nye ideer i byrådet. Vi mangler medlemmer af byrådet, som er repræsentative for alle kommunens borgere. For at tiltrække interessante og ressourcestærke profiler er vi nødsagede til at ændre vores tilgang til lokalpolitikken. Lokalpolitikken skal både være for lokale ildsjæle og politisk engagerede borgere, men i Middelfart Kommune skal der også være plads til politisk kant. Man skal turde have ambitioner, man skal turde være uenige, og man skal i sidste ende turde gøre en forskel.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.