Kommunen.dk
MENU

Debat/ SF's nye formand i svær balancegang

Debat/ SF's nye formand i svær balancegang

21. feb. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Early to bed, early to rise, work like hell… and advertise'.
('Tidligt i seng, tidligt op, arbejd som bare fanden...  og gør reklame!' red.)
Ordene faldt, da den amerikanske mangemilliardær Ted Turner engang blev spurgt om hemmeligheden bag sin succes. Det er et bonmot, som SF’s nye formand, Pia Olsen Dyhr, roligt kan skrive sig bag øret. Der er ingen tvivl om, at hun får brug for at være hurtigt ude af startblokken og for masser af politisk knofedt og en stor profileringsindsats, hvis det skal lykkes at genrejse SF, der efter to år i regering er slidt ned til sokkeholderne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.